Over DUCO

MODULAIRE SYSTEMEN VOOR EEN FLEXIBELE WERKOMGEVING

DUCO is een modulair platform waarmee u op efficiënte wijze veilige en ergonomische productie- en werkomgevingen inricht. Het DUCO-platform omvat een breed scala aan gestandaardiseerde technische oplossingen en producten, waaronder een modulair aluminium profielsysteem. De verschillende systemen bieden u eindeloze mogelijkheden: van machineframe tot meervoudige complexe palletiseeroplossingen.

De DUCO-systemen worden al vele jaren toegepast in uiteenlopende industrieën: productiebedrijven en machinebouwers, maar ook laboratoria en onderwijsinstellingen. De technische oplossingen en producten zijn eenvoudig te configureren, waardoor elk systemen aansluit op uw concrete vraagstuk. Ze hoeven dus niet geheel opnieuw te worden ontworpen. Dat scheelt! En het mooie is, de DUCO-systemen zijn altijd uit te breiden.

De modulaire mechanische en elektrotechnische bouwstenen van DUCO zijn jarenlang beproefd en doorontwikkeld. We hebben ze gestandaardiseerd in 3D CAD-programma’s en ERP-software. De fysieke componenten zijn opgeslagen in ons geautomatiseerde magazijn, waardoor we een uiterst hoge leverbetrouwbaarheid kunnen garanderen. Door de modulaire bouwstenen slim en snel te configureren ontstaat een optimale balans tussen standaardisatie en maatwerk. En precies die balans zorgt voor de ultieme combinatie van betrouwbaarheid en flexibiliteit.

 

GESTANDAARDISEERDE BOUWSTENEN MAKEN SLIM MAATWERK MOGELIJK

  • De verschillende systemen bieden u volledige flexibiliteit: van machineframe tot meervoudige complexe palletiseeroplossingen.
  • De modulaire mechanische en elektrotechnische bouwstenen van het DUCO-platform zijn gestandaardiseerd in 3D CAD-programma’s en ERP-software.
  • Het stapelpatroon van de BOIPAL Palletizer kan worden aangepast aan het palletformaat en doosformaat. Veranderen uw verpakkingen, dan is besturingssoftware eenvoudig aan te passen. Ook op afstand.
"Ontdekken hoe DUCO jouw bedrijf sterker maakt?"
Nico van Unen Mechanical Engineer
Neem contact op