Over DUCO


DUCO biedt een modulair platform waarmee u veilige en ergonomische productie- en werkomgevingen op een efficiënte wijze kunt inrichten. Ons platform omvat een breed scala aan gestandaardiseerde technische oplossingen en producten, waaronder een modulair aluminium profielsysteem, dat eindeloze mogelijkheden biedt van machineframes tot complexe palletiseeroplossingen.

De DUCO-systemen hebben zichzelf bewezen en worden al jarenlang succesvol toegepast in verschillende industrieën, zoals productiebedrijven, machinebouwers, laboratoria en onderwijsinstellingen. De technische oplossingen en producten zijn eenvoudig te configureren en sluiten naadloos aan op uw concrete vraagstukken, zonder dat er een geheel nieuw ontwerp nodig is. Dit bespaart u tijd en kosten en het mooie is dat de DUCO-systemen altijd uitbreidbaar zijn.

De modulaire mechanische en elektrotechnische bouwstenen van Duco zijn door de jaren heen uitvoerig getest en doorontwikkeld. Ze zijn gestandaardiseerd in 3D CAD-programma’s en ERP-software, en de fysieke componenten zijn opgeslagen in een geautomatiseerd magazijn, waardoor we een uiterst hoge leverbetrouwbaarheid kunnen garanderen.

Door de modulaire bouwstenen snel en slim te configureren, ontstaat een optimale balans tussen standaardisatie en maatwerk. Dit resulteert in de ultieme combinatie van betrouwbaarheid en flexibiliteit die nodig is om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.