Werkbordessen

Voor het veilig betreden en overstappen in een geautomatiseerd productieproces.

Veilig overstappen en veilige toegang

Onze werkbordessen zijn een flexibele oplossing voor een veilige overstap of opstap bij een geautomatiseerd productieproces. In een fabricagehal of productieruimte kunnen onveilige machines en productieprocessen letsel veroorzaken bij uw werknemers.

Leidingen, buizen, transporteurs, machines kunnen een obstakel zijn. Een werkplatform of een overstap bordes zijn flexibele oplossingen voor een veilige toegang tot de werkplek.

Aluminium bordessysteem

Met het Aluminium Bordessysteem van Boikon bouwen wij bordessen, trappen en overstappen op maat. Het Aluminium Bordessysteem is bijzonder geschikt voor toepassingen als overstap van productielijnen of relingwerk op verhoogde plekken. Door de modulariteit van het bordessysteem zijn nagenoeg alle componenten herbruikbaar indien de productielayout wijzigt.

Toegankelijkheid machine

Soms is een machine niet goed toegankelijk vanwege de grootte/hoogte van de machine of vanwege het risico tot letsel. Een werkplatform op maat maakt de machine toegankelijk en benaderbaar vanuit iedere hoek. Een overstapbordes biedt uitkomst als er een veilige doorgang gewenst is.

"Meer weten over onze werkbordessen?"
Nico van Unen Mechanical engineer
Neem contact op